Apa tare pentru cositorit (decapant) 200 ml

Cod produs
CRX000044
-22%
Pret special 5,49 lei Pret vechi 7,00 lei
Stoc epuizat
Apa tare decapant pentru cositorit la 200 ml este special creata pentru decaparea eficienta a metalului inlaturand oxizii existenti de pe acesta, lasand in urma sa o pelicula ce sporeste aderenta in timpul lipirii cu cositor sau alte tipuri de materiale utilizate pentru lipirile specifice.

Utilizare:
Apa tare decapant pentru cositorit contine clorura de zinc (formula: ZnCI2) ce serveste in dizolvarea rapida a oxizilor metalici fiind des intalnita si de neinlocuit in electronica, tinichigerie si in lipirile cu bec de oxiacetilena pe inox, cupru, alama, fier sau bronz, asigurand o legatura mecanica durabila. Apa tare pentru cositorit (apa tare nestinsa) nu trebuie utilizata pe suprafetele zincate intrucat exista riscul eliminarii acestui strat protectiv.
ProducatorCrix
CuloareIncolor
Capacitate200 ml
TexturaLichid
Rating-ul dvs.
CRIX.ro depune eforturi constante pentru imbunatatirea informatiilor din website. Rareori, acestea pot contine erori, independente de vointa noastra. Fotografia este cu caracter informativ si uneori poate exista o diferenta fata de realitate sau poate contine accesorii neincluse. Anumite specificatii, culori sau pretul pot fi modificate fara preaviz de catre producator sau pot contine erori de operare, acestea din urma neputand constitui un temei pentru pretentii juridice. Promotiile prezentate in site sunt valabile doar in limita stocului disponibil.