Butoi plastic 1000 l (Cada plastic)

Cod produs
CRX000009
0,00 lei
Stoc epuizat
Cada (butoi) din plastic cu capacitatea de 1000 litri este unul durabil in timp si la socurile mecanice, datorita polietilenei cu densitate inalta, oferindu-i acestui butoi din plastic de 1000 litri flexibilitate incat sa nu crape sau sa se sparga.

Cada de plastic (butoi plastic) de 1000l este un recipient voluminos, de mare ajutor in gospodarie, folosit preponderent pentru a colecta apa si depozitarea multor alte lichide, fara sa le altereze.

Forma acestui butoi plastic 1000 l este una simpla, avand baza mai ingusta si gura larga cu margini arcuite ce ajuta in transportarea mai usora. Datorita marimii sale cat si greutatii, acest butoi plastic 1000l necesita minim 3 persoane pentru manevrarea lui. Cat pentru spalarea butoiului din plastic de 1000 l, acest lucru poate fi facut foarte usor, cu majoritatea detergentilor de vase atat la exterior cat si pe interior.
ProducatorCrix
Rating-ul dvs.
CRIX.ro depune eforturi constante pentru imbunatatirea informatiilor din website. Rareori, acestea pot contine erori, independente de vointa noastra. Fotografia este cu caracter informativ si uneori poate exista o diferenta fata de realitate sau poate contine accesorii neincluse. Anumite specificatii, culori sau pretul pot fi modificate fara preaviz de catre producator sau pot contine erori de operare, acestea din urma neputand constitui un temei pentru pretentii juridice. Promotiile prezentate in site sunt valabile doar in limita stocului disponibil.