Jolly Furtun armat 3/4, 25 m pentru udat gradina

Cod produs
CRX003235
0,00 lei
Stoc epuizat
Furtunul armat de 3/4, lungime de 25 m pentru udat gradina de culoare galben este un produs fabricat din policlorura de vinil extrafelxibil cu aditivi speciali si dioctyftalate ce va asigura protectie imbatabila impotriva actiunilor mecanice repetate, presiunilor ce pot atinge 20 bari, schimbarilor de temperatura (cald, inghet) si radiatii UV. 

Furtunul armat pentru udat gradina de 3/4 este format in 3 straturi cu fibre textile impletite, astfel incat sa permita utilizari repetate si de lunga durata.  Furtunul pentru gradina de 3/4 este ideal pentru orice gospodarie, nu numai pentru udat gradina ci si pentru curatarea pavajelor din curtile interioare, aleilor sau pentru a crea prelungiri.
ProducatorJolly
CuloareGalben
Rating-ul dvs.
CRIX.ro depune eforturi constante pentru imbunatatirea informatiilor din website. Rareori, acestea pot contine erori, independente de vointa noastra. Fotografia este cu caracter informativ si uneori poate exista o diferenta fata de realitate sau poate contine accesorii neincluse. Anumite specificatii, culori sau pretul pot fi modificate fara preaviz de catre producator sau pot contine erori de operare, acestea din urma neputand constitui un temei pentru pretentii juridice. Promotiile prezentate in site sunt valabile doar in limita stocului disponibil.