Lighean plastic 100 l, mare

Cod produs
CRX000056
0,00 lei
Stoc epuizat
Ligheanul din plastic de 100 litri poate fi considerat de mare capacitate ce ofera o multime de posibilitati pentru utilizare casnica si in gospodarie.

Ligheanul mare din plastic cu volumul de 100 l poate fi folosit pentru curatarea unei cantitati mari de rufe, putand fi lasate la inmuiat in detergent sau in clor (in cazul rufelor albe) dar si pentru deplasarea sau depozitarea fructelor si legumelor din propria gradina.

Acest tip de lighean plastic cu mare capacitate (100 l) este fabricat din polietilena ce ii ofera flexibilitate si durabilitate la detergenti, acizi alimentari sau socuri mecanice. Modelul acesta de lighean plastic mare de 100l nu are nevoie de ingrijire periodica putand fi depozitat in orice loc disponibil din casa dumneavoastra.
ProducatorCrix
Rating-ul dvs.
CRIX.ro depune eforturi constante pentru imbunatatirea informatiilor din website. Rareori, acestea pot contine erori, independente de vointa noastra. Fotografia este cu caracter informativ si uneori poate exista o diferenta fata de realitate sau poate contine accesorii neincluse. Anumite specificatii, culori sau pretul pot fi modificate fara preaviz de catre producator sau pot contine erori de operare, acestea din urma neputand constitui un temei pentru pretentii juridice. Promotiile prezentate in site sunt valabile doar in limita stocului disponibil.