Nufar clasic Detartrant 1L

Cod produs
CRX000048
-39%
Pret special 7,29 lei Pret vechi 12,00 lei
Stoc epuizat
Nufar clasic este un detartrant in caintitate de 1L ce are in compozitia sa ingrediente active ce asigura o curatare eficienta, indepartand foarte repede depunerile de calcar sau petele de rugina ce pot aparea pe obiectele sanitare din WC sau de pe faianta.

Nufar clasic (classic) detartrant poate fi utilizat in mod regulat (chiar si zilnic) incat sa tina la distanta depunerile de piatra si murdaria. Detartrantul Nufar clasic se dozeaza in functie de dimensiunea zonei afectate, de depuneri si se lasa sa actioneze timp de pana la 15 minute, dupa care clatiti cu apa. Procesul il puteti repeta daca este necesar.
ProducatorCrix
Rating-ul dvs.
CRIX.ro depune eforturi constante pentru imbunatatirea informatiilor din website. Rareori, acestea pot contine erori, independente de vointa noastra. Fotografia este cu caracter informativ si uneori poate exista o diferenta fata de realitate sau poate contine accesorii neincluse. Anumite specificatii, culori sau pretul pot fi modificate fara preaviz de catre producator sau pot contine erori de operare, acestea din urma neputand constitui un temei pentru pretentii juridice. Promotiile prezentate in site sunt valabile doar in limita stocului disponibil.