Sare grunjoasa pentru muraturi fara iod 3 kg

Cod produs
CRX000053
-27%
Pret special 10,99 lei Pret vechi 15,00 lei
Stoc epuizat
Sarea grunjoasa pentru muraturi fara iod ambalata la punda de 3 kg este extrasa din munte, din zacamand 100% natural, 97.5% NaCl si prelucrata cu antiaglomertant, E536 in cantitate de 10 mm /kg.

Sarea grunjoasa pentru muraturi neiodata (fara iod) la 3 kg este utila in industria alimentara, pentru prepararea hranii animmalelor, pentru murarea legumelor de orice fel sau pentru imprastierea ei pe alee sau trotoar, incat sa inlature gheata.

Consumata zilnic dar cu moderatie, sarea grunjoasa fara iod mentine minimul de necesar de minerale esentiale, indeparteaza toxinele existente in organism, echilibreaza PH-ul si normalizeaza circulatia sanguina. Consumand prea multa sare fara iod in mancare poate duce la cresterea tensiunii arteriale, poate crea probleme la rinichi sau inima.
ProducatorCrix
Rating-ul dvs.
CRIX.ro depune eforturi constante pentru imbunatatirea informatiilor din website. Rareori, acestea pot contine erori, independente de vointa noastra. Fotografia este cu caracter informativ si uneori poate exista o diferenta fata de realitate sau poate contine accesorii neincluse. Anumite specificatii, culori sau pretul pot fi modificate fara preaviz de catre producator sau pot contine erori de operare, acestea din urma neputand constitui un temei pentru pretentii juridice. Promotiile prezentate in site sunt valabile doar in limita stocului disponibil.