Scrumiera exterior cu cos gunoi, 20 cm

Cod produs
CRX000046
-23%
Pret special 63,00 lei Pret vechi 82,00 lei
Stoc epuizat
Scrumiera de exterior prevazuta cu cos de gunoi de forma cilindrica cu diametru de 20 cm este un produs perfect pentru pozitionarea lui la intrarile institutiilor, barurilor, magazinelor la intrarile in cluburi sau cladiri de birouri.

Scrumierea de exterior cu cos de gunoi este confectionata din inox pentru a rezista fara probleme la variatiile de temperatura si schimbarile climatice (cald, inghet, ploaie sau ninsoare).

Scrumiera de exterior este formata din 2 piese: farfuria interioara si grilajul decupat in 3 puncte alungite si arcuite pentru facilitarea aruncarii tigaretelor chiar daca acestea sunt aprinse. Mai mult decat atat, cosul de gunoi cu scrumiera are pe suprafata lui un imprimeu cu simbolul specific pentru aruncarea gunoiului incat sa poata fi observat usor.
Producator Crix
Rating-ul dvs.
CRIX.ro depune eforturi constante pentru imbunatatirea informatiilor din website. Rareori, acestea pot contine erori, independente de vointa noastra. Fotografia este cu caracter informativ si uneori poate exista o diferenta fata de realitate sau poate contine accesorii neincluse. Anumite specificatii, culori sau pretul pot fi modificate fara preaviz de catre producator sau pot contine erori de operare, acestea din urma neputand constitui un temei pentru pretentii juridice. Promotiile prezentate in site sunt valabile doar in limita stocului disponibil.