WD-40 Spray Degripant - Rugina (multifunctional) 450 ml

SKU
CRX003319
-22%
Pret special 34,99 lei Pret vechi 45,00 lei
In stoc
WD-40 Spray degripant - rugina, (multifunctional) in cantitate de 450 ml este un produs excelent pentru industria automobilelor, motocicletelor sau in uzul casnic.

Ce este WD40 ?
WD40 este un spray degripant de rugina (multifunctional) ce curata temeinic, protejeaza metalul, actioneaza ca lubrifiant si slabeste ansamblurile intepenite din cauza coroziunii, inlaturand cu succes scartaitul balamalelor de usi si geamuri, broastelor zavoarelor, lacatelor, mecanismelor medii, elimina petele de calcar, mucegai si nu in ultimul rand, inlatura umezeala. Spray-ul degripant - rugina multifunctional la tub de 450 ml este prevazut cu un cap numit smart straw ce ofera 2 tipuri de sprayere in diferite unghiuri.  

Spray-ul multifunctional degripant de rugina si lubrifiant WD40 asigura o protectie foarte buna impotriva inghetului pe tot parcursul iernii atat pentru uneltele de gradinarit cat si pentru motoarele pe lant, cablajele auto, moto si ajuta in pornirea fara probleme a motorului atunci il folositi pe bujii. Spray-ul WD-40 multifunctional ce degripeaza, ataca rugina, lubrifiaza si se poate folosi preventiv pe orice suprafata metalica sau piesa, oferind o pelicula protectoare ce dureaza o perioada de timp indelungata.
ProducatorWD-40
CuloareIncolor
Capacitate450 ml
TexturaSpray
Rating-ul dvs.