Bayer K-Othrine SC 25 la 50 ml Insecticid universal

Cod produs
CRX003288
9,99 lei
Stoc epuizat
K-Othrine SC 25 la 50 ml de la Bayer este un insecticid universal sub forma de emulsie concentrata ce contine substanta activa deltramethrin in proportie de 2.85% W/W ce trebuie diluat in totalitate in 1000 ml de apa (1 L). Insecticidul Bayer K-Othrine SC 25 de 50 ml este excelent pentru combaterea rapida a furnicilor, puricilor, mustelor, tantarilor, plosnitelor, capuselor, parazitilor de lemn, gandacilor de bucatarie, paianjenilor sau oricaror alte tipuri de insecte atat taratoare sau zburatoare. In cazul plosnitelor de pat se va reaplica substanta la interval de 5-7 zile.

K-Othrine SC 25 de 50 ml este un insecticid cu prospect larg, ideal pentru institutiile publice sau private, cum ar fi: locuinte, case, cladiri de birouri, cazarme, hoteluri, spitale, fabrici si orice alt loc public atat in interior cat si exterior.
K Othrine SC 25 la flacon de 50 ml denumit si caotrina sau cautrin se aplica prin pulverizare in zonele infectate, pe langa colturile peretilor, in crapaturi, sub dulapuri, frigidere, intre elementii caloriferelor, pe plinte sau pe tocurile de usi.

Insecticidul Bayer K-Othrine SC 25 de 50ml are o remanenta de maxim 4 saptamani in functie de tipul suprafetei si gradul de curatenie. Evitati cat se poate de mult pulverizarea insecticidului universal K-Othrine sc 25 pe suprafetele de gatit, alimente sau vase.
Producator Bayer
Culoare Incolor
Textura Lichid