Kynita Var cloros (CLORURA DE VAR) 1 kg

SKU
CRX002347
9,89 lei
In stoc
  • Cumparati 4 cu 9,69 lei fiecare si salvati 2%
  • Cumparati 8 cu 9,49 lei fiecare si salvati 4%
Varul cloros (CLORURA DE VAR) la punga de 1 kg este o sare mixta formata din hipoclorit de calciu avand formula chimica de Ca(CO)2 ce poate fi utilizat in general ca dezinfectant pentru tratarea iazului, curatarea eficienta a bazinelor piscicole, in industria textilelor, hartiei sau in industria de celuloza. Varul cloros (CLORURA DE VAR) are un mod de utilizare foarte usor, tot ce trebuie sa faceti este sa dozati conform recomandarii specialistului astfel incat sa obtineti rezultatele dorite.

Varul cloros sau clorura de var contine clor activ in cantitate minima de 26% asigurand distrugerea bacteriilor ciupercilor sau virusilor de pe fundul bazinelor sau iazurilor. Clorura de var (varul cloros) este capabil sa trateze chiar si anumite boli ale branhiilor pestilor prin dozarea sa de maxim 15 kg in balta adanca de cca. 1 metru. Clorura de var (varul cloros) poate dezinfecta si fantanile (puturile), baile, pavajul sau orice alt tip de pardoseala.

Clorura de var cloros (hipoclorit de calciu) este extrem de periculos datorita toxicitatii sale ridicate, fiind recomandat ca in timpul manipularii sale sa folositi echipament de protectie pentru ochi si maini.
Clorura de var (cloros) necesita o depozitare numai in locuri racoroase, ferite de caldura sau umezeala, intrucat sub actiunea acestora se va descompune si va degaja un gaz foarte toxic. Pentru mai multe detalii despre clorura de var cunoscut si ca varul cloros puteti accesa link-ul https://ro.wikipedia.org/wiki/Hipoclorit_de_calciu
Producator Crix
Rating-ul dvs.