Pompa recilculare UPS Grundfos 32-6-180

Cod produs
CRX003687
245,00 lei
Stoc epuizat
Pompa recirculare UPS Grundfos, 32-60-180 1 x 230 V, 5 mc/h, inaltime 6 m. Este dotata cu cea mai moderna tehnologie pentru motoare, iar datorita valorii EEI ≤ 0.23, pompa este destinata satisfacerii cerintelor de eficienta ale directivei 2015 EuP.

Pompa Grundfos UPS este recomandata in special pentru a indeplini cerintele dimensionale si de performanta privind inlocuirea pompelor UPS mai vechi. Aceasta solutie este oferita pentru inlocuirea tuturor tipurilor de pompe UPS. \nCu pompa UPS economisiti in timp, datorita controlului presiunii proportionale care permite ajustarea performantei pompei la cerintele actuale ale sistemului si a motorului cu tehnologie de magnet permanent ce asigura economii de energie si costuri reduse.

Trei pompe intr-una singura: alegeti setarile care corespund cerintelor din sistemul dumneavoastra si pompa este gata deja de functionare. UPS are caracteristicile unei pompe cu inaltimea de 4 m, 5 m sau 6 m. In caz de intrerupere a curentului pompa va retine setarile.

Compatibilitate directa la inversarea sensului.
Cap de pompa compact.
Mufa cablului integrata in cutia de control.
Reglarea performantei in conditiile setarilor la trei turatii diferite.
Trei curbe proportionale de presiune.
Interfata simpla.
Pompa recirculare inclusiv pentru centrale termice, piscine.
ProducatorGrundfos
Rating-ul dvs.