Pompa recirculare UPS Grundfos, 25-60-180

Cod produs
CRX003688
198,00 lei
Stoc epuizat
Pompa recirculare UPS Grundfos, 25-60/180, 1 x 230 V, 5 mc/h, inaltime 6 m. Este dotata cu cea mai moderna tehnologie pentru motoare, iar datorita valorii EEI ≤ 0.23, pompa este destinata satisfacerii cerintelor de eficienta ale directivei 2015 EuP.

Pompa UPS Grundfos este recomandata in special pentru a indeplini cerintele dimensionale si de performanta privind inlocuirea pompelor UPS mai vechi. Aceasta solutie este oferita pentru inlocuirea tuturor tipurilor de pompe UPS. Cu pompa UPS economisiti in timp, datorita controlului presiunii proportionale care permite ajustarea performantei pompei la cerintele actuale ale sistemului si a motorului cu tehnologie de magnet permanent ce asigura economii de energie si costuri reduse.

Trei pompe intr-una singura: alegeti setarile care corespund cerintelor din sistemul dumneavoastra si pompa este gata deja de functionare. UPS are caracteristicile unei pompe cu inaltimea de 4 m, 5 m sau 6 m. In caz de intrerupere a curentului pompa va retine setarile.

Tip pompa: Pompa de recirculare
Utilizat pentru: Apa curata
Tip combustibil: Electricitate
Culoare: Rosu
Tip motor: Electric
Debit maxim: 5000 l/h
Inaltime de refulare: 6 m
Adancime de absorbtie: 6 m
Producator Grundfos
Material Metal
Culoare Rosu-negru
Textura Solid